Opptaksprøve nr. 1 Bergen

Opptaksprøven til bachelor i møbel- og romdesign/interiørarkitektur ved kunsthøgskolen i Bergen 2011.  

Oppgave 1. Skriv en søknad til skolen.
Oppgave 2. Lag en personlig drage. Send inn bilde av deg selv med dragen i luften, og vis til prosessen.
Oppgave 3. Tegn det karakteristiske med ditt hjemsted. Suppler med tekst.
 

2 kommentarer:

  1. Hei :) Jeg lurte på om du komm inn i KHiB og om du hadde noen tips for ny søkere? MvH Anne

    SvarSlett
    Svar
    1. Hei Anne!
      Jeg kom ikke inn, men kom til 2opptak. Dette er en 3 dagers opptaksprøve på skolen hvor vi, det året, først hadde en gruppeoppgave, så en individuell oppgave som bygget videre på gruppearbeidet, og til slutt hadde tegning i byrommet. Samtidig ble alle kalt inn til intervju.
      Det er vanskelig å komme med tips...
      Jeg prøver igjen i år, og nå har jeg fokus på å lage noe jeg er 100% sikker på at er mitt eget - med det mener jeg at jeg alltid har fokus på hvorfor jeg tar de valgene jeg tar - med materiale, størrelse, osv. Slik at jeg kan svare på eventuelle spørsmål om det jeg har laget ...
      Det andre, og kanskje viktigste jeg har fokus på er "hvorfor vil jeg gå på KHIB" - hva vil jeg med studiet, hva gleder jeg meg til, hvorfor passer studiet til meg.
      Jeg har tatt ett år fri siden sist jeg søkte, for å vurdere om jeg virkelig vil ta dette studiet, og tror det vil vise igjen i intervjuet at jeg har tenkt over hva jeg vil ha ut av studiet :)
      Det skader heller ikke å øve seg på å tegne - finne din egen stil, og formidle igjennom tegning - da dette kanskje er en del av 2opptak i år også (men det har du tid til å øve på frem til mai i så fall)

      Lykke til med søknaden viss du tenker å søke i år! Kanskje vi sees til 2 opptak ;)
      -Det er bare hyggelig med spørsmål!

      Slett